avondwinkel

JOUW AVONDWINKEL AAN HUIS

Is dat niet handig? Een avondwinkel die bij jou aan huis bezorgt. Het enige wat je hoeft te doen is bestellen via onze bestelwebsite of via de telefoon. Niet de deur uitgaan om jouw benodigdheden thuis te krijgen, je hoeft slechts de deur te openen. Is dat niet gemakkelijk?

Op het moment hebben wij meer dan 150 producten in ons assortiment. Het is natuurlijk de bedoeling om dit uit te breiden, zodat je alles kunt vinden om jouw avond compleet te maken of om je avond te redden! Of je nu koud bier nodig hebt, koude frisdrank, toiletpapier of paracetamol, dat en meer hebben we allemaal voor je in onze rijdende nachtwinkel.

Onze klanten zijn laaiend enthousiast over ons. Zowel op onze bestelwebsite als op Google hebben we nagenoeg perfecte scores. Dit komt omdat service bij ons héél hoog in het vaandel staat. Moeten de boodschappen naar boven getild worden? Geen probleem! Wil je aan de deur nog iets hebben en dat hebben we niet meegepakt? Dan doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat we dit alsnog je kant op kunnen brengen. Het moment dat je bij ons iets bestelt, ben je op dat moment bij ons te gast en dat willen wij ook uitdragen. Mis je nog iets in de winkel of heb je suggesties of vragen? Neem dan contact met ons op!

nachtwinkel

WAAR WACHT JE NOG OP?

WAAR JIJ ONZE NACHTWINKEL KUNT LATEN BEZORGEN!

Hoorn
Enkhuizen
Medemblik
Zwaag
Bovenkarspel
Grootebroek
Lutjebroek
Hoogkarspel
Venhuizen
Hem
Wijdenes
Oosterleek

Opmeer
Hoogwoud
Avenhorn
Grosthuizen
Scharwoude
De Goorn
Berkhout
Bobeldijk
Hauwert
Twisk
Oosterdijk
Blokker
Oosterblokker
Schellinkhout

Andijk
Wervershoof
Onderdijk
Zwaagdijk
Oostwoud
Midwoud
Westwoud
Nibbixwoud
Wognum
Benningbroek
Abbekerk
Opperdoes

Scroll naar boven

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?