bier kopen

BIER KOPEN?

Bier kopen? Kijk niet verder! Wij bezorgen je bier binnen een uur in de nachtelijke uren! We bezorgen momenteel in Alkmaar, Heerhugowaard Hoorn, Medemblik, Enkhuizen en elk plaatsje wat ertussen valt. Ons bier komt koud bij jou thuis. We hebben het namelijk in een grote koeling staan en vervoeren het via een koelbox bij jou aan de deur. We hebben, vooral voor een nachtelijke koerier, een groot aanbod aan bieren. Zo verkopen wij ook het heerlijke speciaalbier van Brouwerij de Werf in Enkhuizen en de net zo heerlijke bieren van Brouwerij Hoorns Nat.  Bestel ze nu! Bier bezorgen doen we erg graag.

BIER, CIDERS, MEER!

We verkopen kratten pils, blikbier, flesjes bier, specialbier en meer, maar we verkopen ook ciders, zoals Jillz en Apple Bandit. We hebben ook heerlijke Liefmans Fruitesse! Net als onze bieren worden onze ciders en kriek koud en snel bezorgd in de nacht. Voor de heerlijke warme nachten verkopen wij ook frisse Radler, Desperados of het heerlijke zomerse bier: Sol. Wil je iets anders dan bier drinken? Geen probleem! We hebben namelijk ook vele andere dranken. We hebben premixjes, frisdrank en natuurlijk wijn. Bekijk voor het volledige aanbod onze shop! Drank bezorgen aan huis doen wij elke dag en altijd met veel plezier!

WIJNEN EN BUBBELS

Wijn kopen is ook totaal geen probleem bij ons! We zijn enorm trots op ons wijnenaanbod. We hebben een proeverij met testpanel gehouden en daaruit zijn drie heerlijke wijnen gekomen. We hebben zelfs een huiswijn gekozen: Tarani. Zowel de Rosé als de Cabernet en Sauvignon zijn heerlijk en van de hoogste kwaliteit. De prijs die wij voor de wijn vragen is ook zeer aantrekkelijk en verschilt niet veel van de reguliere prijs die ervoor gevraagd wordt.

Naast onze Tarani verkopen wij ook een zoete wijn, namelijk: Von der Leyen Nahe. Ook dit is een heerlijke wijn, maar komt in tegenstelling tot onze Franse wijnen uit Duitsland. De Nahe heeft een heerlijke, zoete smaak.

Naast onze wijnen hebben wij uiteraard Prosecco, Cava en Champagne. Heerlijke drankjes voor als je echt iets te vieren hebt, of als je het feestje gewoon wat knallender wilt maken!

DE KEUZE IS REUZE

Uiteraard hebben we nog veel meer bieren en dranken in ons aanbod. Wij verkopen snoep en vele andere producten. Wij bezorgen veel meer dan alleen bier in Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Snacks, snoep, normale drankjes en nog veel meer. Wij bezorgen deze boodschappen met veel liefde en ons assortiment blijven wij steeds weer uitbreiden. Waar wacht je op? Bestel in onze webshop of neem contact met ons op!

De Nachtsuper

Alles voor jouw (after)party bij jou thuisbezorgd!