bier kopen

BIERKOERIER IN HAUWERT NODIG?

KOUD EN SNEL BIJ JE THUIS!

De Bierkoerier in Hauwert met allerlei soorten bieren, speciaalbieren en nog véél meer vind je hier! Van pils tot speciaalbier koud bij jou aan de deur bezorgd en dat binnen drie kwartier. Wat wil je nog meer? Het is heel simpel: je geeft ons een belletje of je bestelt via de website en wij komen eraan. Je kunt ons natuurlijk ook een appje sturen, maar met haast raden wij het altijd aan om te bellen of te bestellen via de website! Je kunt bij ons betalen via iDeal, Tikkie, pinnen en je kunt ook contant betalen! We zijn echt van alle gemakken voorzien om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

VOOR IEDER WAT WILS!

Of je nu een lekker koud sixpack Heineken wilt of een tray halve liters Amstel. We hebben het voor je. Natuurlijk hebben we ook speciaalbieren in ons assortiment, maar ook het zwaardere bier, zoals Grolsch Kanon. Al het bier wat je wilt kopen, bezorgen wij bij je. Als echte bierkoerier hebben we natuurlijk ook ruime openingstijden. Als het druk is, blijven wij zelfs vaak na openingstijden open. Een betere service ga je niet vinden.

GROOT GEBIED!

We bezorgen bier in ontzettend veel plaatsen. Hieronder is een lijst te zijn van de gebieden. Val je net erbuiten, maar wil je toch bier? Dan kan je altijd even bellen en misschien kunnen we toch je kant op komen. We bezorgen in sommige plaatsen al vanaf 15 euro (exclusief sigaretten en bezorgkosten), dus je hoeft ook niet meteen groot in te kopen bij ons. Daarnaast zijn onze bezorgkosten ook niet bepaald hoog. Dit komt doordat onze voertuigen afgeladen vol zijn met voorraad, zodat we de wachttijden zo kort mogelijk kunnen maken, alsmede de kosten en de belasting voor het milieu. We zijn constant aan het verbeteren, heb je suggesties? Neem contact met ons op!

VEEL MEER DAN BIER

We hebben veel meer dan alleen bier. We hebben ook sterke drank, frisdranken, chips en snoep. Voor het complete aanbod kun je natuurlijk altijd even op de bestelwebsite kijken!

BEZORGGEBIED

WAAR WACHT JE OP?

Scroll naar boven

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?