LACHGAS HOORN

Lachgas kopen in Hoorn doe je bij De Nachtsuper. Wij hebben grote voorraden, zijn actief in een groot gedeelte van Noord-Holland en hebben een scherpe prijs. We leveren het echt tot aan je deur. Dit betekent ook dat wij niet aan kofferbakverkoop doen, vanwege overlast en veiligheid. We zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt bestellen via Whatsapp, onze bestelwebsite of zelfs telefonisch. Vervolgens kun je contant betalen, met Tikkie, pinnen aan de deur en iDeal. Zo ben je altijd bij De Nachtsuper aan het juiste adres, tenzij je natuurlijk niet van goede service houdt.

We verkopen niet alleen tanks gevuld met N2O, maar ook slagroompatronen. Slagroompatronen liggen qua kwaliteit wat minder hoog dan tanks, maar zo hoef je niet een complete tank te bestellen. Patronen kun je na gebruik ook gewoon weggooien bij restafval, waardoor je ook niet met borg of iets dergelijks zit. De tanks hebben wij in veel verschillende maten, allemaal gevuld met de hoogste kwaliteit lachgas. We hebben tanks zoals: 2 kg, 4kg, 7,5kg en zelfs 10kg. Eventueel zou je ook nog een grotere tank bij ons aan kunnen vragen, maar deze zou je van tevoren moeten bestellen. Alle andere tanks heb je over het algemeen binnen 45 minuten bij je thuis!

LACHGAS IN HOORN

We bezorgen niet alleen lachgas in Hoorn, maar ook in veel andere plaatsen. Je kunt ons appen of bellen om te kijken of we ook in jouw regio actief zijn. Hier beneden zie je een kleine greep uit ons bezorggebied.

We bezorgen in West-Friesland, maar ook nog in Alkmaar en Heerhugowaard. Wil je andere informatie? Je kunt ook naar onze contactpagina gaan.

We hebben ook nog veel meer dan alleen lachgas, zoals drank, chips en nog veel meer. Neem eens een kijkje in onze shop!

lachgas hoorn

Hoorn
Enkhuizen
Medemblik
Zwaag
Bovenkarspel
Grootebroek
Lutjebroek
Hoogkarspel
Venhuizen
Hem
Wijdenes
Oosterleek

Opmeer
Hoogwoud
Avenhorn
Grosthuizen
Scharwoude
De Goorn
Berkhout
Bobeldijk
Hauwert
Twisk
Oosterdijk
Blokker
Oosterblokker
Schellinkhout

Andijk
Wervershoof
Onderdijk
Zwaagdijk
Oostwoud
Midwoud
Westwoud
Nibbixwoud
Wognum
Benningbroek
Abbekerk
Opperdoes