lachgas

Pretpakket

29,99

25 slagroompatronen, 5 ballonnen en cracker.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Koop lachgas bij ons. Wij bezorgen het als een echte lachgastaxi zo snel mogelijk bij jou voor de deur. Je kan bij ons simpelweg een doos van vijftig slagroompatronen kopen of een lachgastank. We hebben ook dit leuke pretpakket voor je in de aanbieding. Het pretpakket bevat een cracker, vijfentwintig (25) slagroompatronen en vijf ballonen. Je zou het ook een startpakket kunnen noemen. Probeer de patronen en ballonen wel op te ruimen als je besluit de pret buitenshuis te hebben. Heb jij al van alles in huis voor je lachgas? Dan zou je ook patronen kunnen kopen, een slagroomspuit of zelfs een lachgastank. Dit en meer koop je bij De Nachtsuper.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pretpakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LACHGAS KOPEN

Lachgas kopen is helemaal van deze tijd. Snelle bezorging hoort daar natuurlijk ook bij. Wij bezorgen lachgas in Enkhuizen, Hoorn en Medemblik. Uiteraard bezorgen wij in meer plaatsen. Benieuwd naar het volledige gebied? Bekijk onze Contactpagina. Lachgas West-Friesland zou ook een goede naam voor ons zijn!

Als je bij ons lachgas koopt, heb je het lachgas binnen een uur thuisbezorgd. De levering van lachgas gebeurt veilig, snel en met een glimlach. We geven zelfs een korte instructie over het gebruik, mocht dit gewenst zijn. Als je een beginner bent met het welbekende pretgas, dan raden wij het aan om het pretpakket te bestellen. Als je dit bestelt, bezorgen wij 25 slagroompatronen, 5 ballonnen en een lachgas cracker. Een pakket om veel plezier mee te hebben. 

Als je een grootverbruiker bent, neem dan eens een kijkje naar onze lachgastanks. Deze tanks zitten vol met het alom geliefde N2O. Het gas, ook wel bekend als Distikstofmonoxide, in deze tanks is van 99,9% zuiverheid. Dit is de hoogste kwaliteit die op de markt vekrijgbaar is. Hierdoor is de kwaliteit van het gas in de tanks nóg hoger dan het gas van onze patronen. De prijzen zijn inclusief statiegeld (50 euro voor de kleine tank, 100 euro voor de grote tank).

SLAGROOMPATRONEN

Slagroompatronen of lachgaspatronen koop je hier. Wij hebben de allerbeste kwaliteit patronen en leveren ze ook nog eens in de nacht binnen een uur bij jou voor de deur. Wij bezorgen onze patronen in Hoorn, Medemblik, Enkhuizen en alles ertussenin. Wij vinden het belangrijk dat wij de beste kwaliteit afleveren. Hierdoor is de zuiverheid van de patronen, alsook de hoeveelheid gas in de patronen van hoge kwaliteit. Misschien niet zo zuiver als onze tanks, maar beter dan de gemiddelde patroon! Tegenwoordig verkoopt iedereen het gas, waardoor het moeilijk in te schatten is waar de kwaliteit wel goed is. Wij kunnen met trots zeggen dat wij slechts werken met de beste leveranciers van Nederland, waardoor wij altijd meer dan genoeg hebben en dat van uitmuntende kwaliteit.

Sommige concurrenten willen zoveel mogelijk geld verdienen voor zo min mogelijk moeite. Wij geloven hier niet in. Wij geloven in kwaliteit en dit is te zien in alles wat wij verkopen. Niet alleen voor lachgas, maar ook in ons andere aanbod.

LACHGAS VOOR HORECA OF EVENTS

We hebben naast onze 2 en 4 kilogram tanks nog grotere tanks. Per kilo haal je ongeveer 125 ballonnen uit de tank. Er bestaan natuurlijk ook grote ballonnen en dan kan je per kilogram ongeveer 75 ballonnen eruit halen. De kleinste tank die wij hebben, is 2 KG. De grootste is 37,5 KG. Hoe groter je inkoopt, des te groter de korting. We verkopen en verhuren ook opvulsystemen en dergelijke, zodat het vullen van ballonnen gemakkelijk, snel en zonder poespas kan.

De kwaliteit van het lachgas in onze tanks is van de hoogste kwaliteit verkrijgbaar. Deze kwaliteit is 99,9 procent zuiverheid. Hierdoor hoef je ook geen grote ballonnen te vullen, maar kan het natuurlijk wel. We leveren uiteraard ballonnen aan de horeca, zo hoef je nooit een tekort aan ballonnen te hebben.

Voor meer informatie: ga naar onze Eventspagina.

CRACKER OF SLAGROOMSPUIT?

Slagroompatronen, eigenlijk zegt de naam het al: deze zijn gemaakt om in een slagroomspuit te stoppen. Een slagroomspuit gebruikt de druk van het gas om slagroom te spuiten. In het recreatief gebruik verandert er verder weinig: je stopt een patroon in de slagroomspuit, waarna je een ballon op het uiteinde doet en de inhoud van het patroon in de ballon laat leeglopen, maar dan natuurlijk zonder slagroom.

Met een cracker is het proces zo goed als hetzelfde. Een cracker is echter gemaakt voor recreatief gebruik, in tegenstelling tot de slagroomspuit. Een cracker bestaat uit twee delen. Deze delen kan je gemakkelijk uit elkaar schroeven. Nadat je de cracker los hebt geschroeft, doe je de slagroompatroon erin, waarna je een ballon op het uiteinde van de cracker zet. Je schroeft de cracker weer dicht, waardoor de cracker de patroon opent en het gas per direct laat leeglopen in je ballon. De crackers die wij verkopen zijn de luxe variant met rubberen grip. Hierdoor worden je handen niet zo snel koud door de cracker en schroef je de cracker met gemak los en vast.

Over het algemeen gaat de voorkeur uit naar de slagroomspuit, aangezien je met de slagroomspuit zelf kunt bepalen hoe vol je je ballon doet. Met een cracker is dit lastiger. Een cracker is wel makkelijker mee te nemen, aangezien deze met gemak in bijvoorbeeld je jaszak of broekzak past.

ONZE BALLONNEN

Onze ballonnen zijn ongelooflijk sterk. Ze zijn erg dik, waardoor ze niet zomaar stuk gaan. Onze ballonnen zijn te herkennen aan de zwarte kleur met wit logo, waardoor je ze gemakkelijk kunt spotten. We krijgen te horen dat ze nooit knappen en dat er met gemak 2 patronen per ballon in kunnen. Nu zijn 2 patronen uiteraard totaal niet nodig, aangezien een enkele meer dan genoeg is, maar het kan natuurlijk wel. Hierdoor weet je dat onze ballonnen een hoop aankunnen. Wij vekropen onze ballonnen per tien en per twintig. In principe moet je daar altijd genoeg aan hebben, aangezien ze zoveel kunnen hebben. Als je niet tevreden bent over de ballonnen, kan je altijd weer contact met ons zoeken.

HOE GEBRUIK JE LACHGAS?

Lachgas gebruik je vanuit een ballon. Je gebruikt een cracker of slagroomspuit om een patroon te legen in een ballon. Op een festival komt het vaak uit een tank en betreft dit vaak lachgas van medische kwaliteit. Het beste is om te gaan zitten of liggen als je lachgas gebruikt en je handen leeg zijn. Neem drie of vier teugen van de ballon en je hebt al het lachgas eruit (als je in de ballon blijft ademen heeft dit geen nut en verhoogt het de kans op zuurstoftekort). Pas op met het combineren van lachgas en andere drugs (ook alcohol), dit verhoogt de risico’s. Stop per direct met het gebruiken van lachgas als je misselijk wordt, hoofdpijn krijgt of tintelingen in je ledematen krijgt. Voor de gevaren van lachgas kan je onze gevarenpagina bekijken of kijken op bijvoorbeeld Jellinek.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

18+

Wij leveren niet onder de 18 jaar. Door verder te gaan op onze website, geef je aan dat je minimaal 18 jaar oud bent.