lachgas kopen

LACHGAS KOPEN

Lachgas kopen is helemaal van deze tijd. Snelle bezorging hoort daar natuurlijk ook bij. Wij bezorgen lachgas in Purmerend, Volendam, Enkhuizen, Hoorn en Medemblik. Uiteraard bezorgen wij in meer plaatsen. Benieuwd naar het volledige gebied? Bekijk onze webshop! Als je bij ons lachgas koopt, heb je het lachgas binnen een uur thuisbezorgd. De levering van lachgas gebeurt veilig, snel en met een glimlach. We geven zelfs een korte instructie over het gebruik, mocht dit gewenst zijn. Als je een beginner bent met het welbekende pretgas, dan raden wij het aan om het pretpakket te bestellen. Als je dit bestelt, bezorgen wij 25 slagroompatronen, 5 ballonnen en een lachgas cracker. Een pakket om veel plezier mee te hebben.

Als je een grootverbruiker bent, neem dan eens een kijkje naar onze lachgastanks. Deze tanks zitten vol met het alom geliefde N2O. Het gas, ook wel bekend als Distikstofmonoxide, in deze tanks is van 99,9% zuiverheid. Dit is de hoogste kwaliteit die op de markt verkrijgbaar is. Hierdoor is de kwaliteit van het gas in de tanks hoger dan het gas van onze patronen. Een tank haal je niet voor één of twee personen, maar is leuk voor grotere feestjes. Meer weten over de mogelijke gevaren? Ga naar onze gevarenpagina.

TANKS

Wij verkopen lachgas tanks in alle soorten en maten. We beginnen vanaf 2 kg, maar we hebben ook 4 kg, 7,5 kg en zelfs 10 kilogram. Meer kan ook besteld worden. Dit doen wij echter op bestelling. Ons gas is van de beste kwaliteit en wordt gemaakt in Europa. In tegenstelling tot veel andere bedrijven die hun gas uit China halen. Daarnaast zijn onze bezorgers dan wel intern, dan wel extern opgeleid om volgens de regels en vrijstellingen van het ADR te rijden. Geen schimmige praktijken dus als je bestelt! Meer weten? Je kunt ons altijd even bellen of even een berichtje sturen!

SLAGROOMPATRONEN

 Slagroompatronen of lachgaspatronen koop je hier. Wij hebben de allerbeste kwaliteit patronen (Kayser) en leveren ze ook nog eens in de nacht binnen een uur bij jou voor de deur. Wij bezorgen onze patronen in Hoorn, Medemblik, Enkhuizen en alles ertussenin. Wij vinden het belangrijk dat wij de beste kwaliteit afleveren. Hierdoor is de zuiverheid van de patronen, alsook de hoeveelheid gas in de patronen van hoge kwaliteit. Tegenwoordig verkoopt iedereen het gas, waardoor het moeilijk in te schatten is waar de kwaliteit wel goed is. Wij kunnen met trots zeggen dat wij slechts werken met de beste leveranciers van Nederland, waardoor wij altijd meer dan genoeg hebben en dat van uitmuntende kwaliteit. Overigens geldt dit voor al onze producten.

LACHGAS VOOR HORECA EN EVENTS

 We hebben naast onze 2, 4 en 10 kilogram tanks nog grotere tanks. Per kilo haal je ongeveer 75 tot 125 ballonnen uit de tank. De kleinste tank die wij hebben, is 2 KG. De grootste is 37,5 KG. Hoe groter je inkoopt, des te groter de korting. We verkopen en verhuren ook opvulsystemen en dergelijke, zodat het vullen van ballonnen gemakkelijk, snel en zonder poespas kan. Dit dient echter wel van tevoren besteld te worden. Wij hebben dit namelijk niet zomaar in onze opslag liggen.

De kwaliteit van het lachgas in onze tanks is van de hoogste kwaliteit verkrijgbaar. Deze kwaliteit is 99,9 procent zuiverheid. Hierdoor hoef je ook geen grote ballonnen te vullen, maar kan het natuurlijk wel. We leveren uiteraard ballonnen aan de horeca, zo hoef je nooit een tekort aan ballonnen te hebben. Tevens kunnen wij iemand bij onze stand neerzetten. Dan staat er iemand met veel kennis van het product bij de stand. Voor meer informatie: ga naar onze eventpagina.

CRACKER OF SLAGROOMSPUIT?

 

Slagroompatronen; eigenlijk zegt de naam het al: deze zijn gemaakt om in een slagroomspuit te stoppen. Een slagroomspuit gebruikt de druk van het gas om slagroom te spuiten. In het recreatief gebruik verandert er verder weinig: je stopt een patroon in de slagroomspuit, waarna je een ballon op het uiteinde doet en de inhoud van het patroon in de ballon laat leeglopen, maar dan natuurlijk zonder slagroom.

Met een cracker is het proces zo goed als hetzelfde. Een cracker is echter gemaakt voor recreatief gebruik, in tegenstelling tot de slagroomspuit. Een cracker bestaat uit twee delen. Deze delen kan je gemakkelijk uit elkaar schroeven. Nadat je de cracker los hebt geschroeft, doe je de slagroompatroon erin, waarna je een ballon op het uiteinde van de cracker zet. Je schroeft de cracker weer dicht, waardoor de cracker de patroon opent en het gas per direct laat leeglopen in je ballon. De crackers die wij verkopen zijn de luxe variant met rubberen grip. Hierdoor worden je handen niet zo snel koud door de cracker en schroef je de cracker met gemak los en vast.

Over het algemeen gaat de voorkeur uit naar de slagroomspuit, aangezien je met de slagroomspuit zelf kunt bepalen hoe vol je je ballon doet. Met een cracker is dit lastiger. Een cracker is wel makkelijker mee te nemen, aangezien deze met gemak in bijvoorbeeld je jaszak of broekzak past.

BALLONNEN

Onze ballonnen zijn ongelooflijk sterk. Ze zijn erg dik, waardoor ze niet zomaar stuk gaan. We krijgen te horen dat ze nooit knappen en dat er met gemak 3 patronen per ballon in kunnen. Nu zijn 3 patronen uiteraard totaal niet nodig, aangezien een enkele meer dan genoeg is, maar het kan natuurlijk wel. Hierdoor weet je dat onze ballonnen een hoop aankunnen. Wij verkopen onze ballonnen per twintig. In principe moet je daar altijd genoeg aan hebben, aangezien ze zoveel kunnen hebben. Als je niet tevreden bent over de ballonnen, kun je altijd weer contact met ons zoeken. Onze ballonnen zijn ook biologisch afbreekbaar. Liever hebben wij nog steeds dat je je spullen opruimt en al helemaal dat je het thuis doet, maar mocht er per ongeluk een ballon in de natuur terecht komen, zal deze na verloop van tijd afbreken.

HOE GEBRUIK JE LACHGAS?

Lachgas gebruik je vanuit een ballon. Je gebruikt een cracker of slagroomspuit om een patroon te legen in een ballon. Op een festival komt het vaak uit een tank. Het beste is om te gaan zitten of liggen als je lachgas gebruikt en je handen leeg zijn. Neem drie of vier teugen van de ballon en je hebt al het lachgas eruit (als je in de ballon blijft ademen heeft dit geen nut en verhoogt het de kans op zuurstoftekort). Pas op met het combineren van lachgas en andere drugs (ook alcohol), dit verhoogt de risico’s. Stop per direct met het gebruiken van lachgas als je misselijk wordt, hoofdpijn krijgt of tintelingen in je ledematen krijgt. Voor de gevaren van lachgas kan je onze gevarenpagina checken.

BEZORGGEBIED

Hoorn
Enkhuizen
Medemblik
Zwaag
Bovenkarspel
Grootebroek
Lutjebroek
Hoogkarspel
Venhuizen
Hem
Wijdenes
Oosterleek

Hoogwoud
Avenhorn
Grosthuizen
Scharwoude
De Goorn
Berkhout
Bobeldijk
Hauwert
Twisk
Oosterdijk
Blokker
Oosterblokker
Schellinkhout

Andijk
Wervershoof
Onderdijk
Zwaagdijk
Oostwoud
Midwoud
Westwoud
Nibbixwoud
Wognum
Benningbroek
Abbekerk
Opperdoes