Over Ons

  • NACHTBEZORGING

Wij bezorgen tot diep in de nachtelijke uren. Een avondwinkel aan huis dus. Ons minimum bestelbedrag is 10 euro en vanaf 50 euro zijn de bezorgkosten gratis. Voor onze openingstijden kan je onze hoofdpagina checken!

  • LACHGAS EN MEER

Wij hebben lachgas, condooms, big vloei en nog veel meer nachtelijke benodigdheden in ons assortiment. Check onze winkelpagina voor het aanbod.

  • eten

Voor een lekkere snack kan je bij ons terecht. We hebben al wat hartigs en we hebben snoepgoed, maar in de toekomst hopen wij ook warme maaltijden te kunnen aanbieden!

  • Koel

Alle bestelde dranken en andere, koude versnaperingen, komen rechtstreeks uit de koeling en worden ook koel bij jou thuisbezorgd.

  • Betaling

Voor jouw gemak en onze veiligheid, nemen wij alleen betalingen aan via de website, pinbetaling of betaling per credit card.

  • Leeftijd

Wij bezorgen niet aan mensen onder de 18 jaar. Bij twijfel vragen wij om een geldig identiteitsbewijs.

nachtwinkel

De Nachtsuper is een avondwinkel aan huis. Dit betekent dat jij via onze webshop iets besteld en wij het vervolgens komen bezorgen. Wij vinden een goede service heel belangrijk en daarom bezorgen wij onze dranken koel. Ook zijn wij enorm trots op onze klantgerichtheid. Als jij wilt dat wij de boodschappen naar boven tillen, dan doen wij dat.

Wij zijn een nachtwinkel van alle gemakken voorzien. Neem een kijkje in onze webshop en je zult al snel zien dat we van alles hebben. Wij blijven ons assortiment ook uitbreiden en hopen in de toekomst zo goed als alles te hebben.

Een nachtsupermarkt aan huis van alle gemakken voorzien. Dat is De Nachtsuper. Wij bezorgen momenteel in Hoorn, Medemblik, Enkhuizen en alles ertussen, maar hopen natuurlijk te kunnen uitbreiden.

DE EIGENAAR

Ik ben Max en op mijn 25e bedacht ik hoe fijn het zou zijn voor mensen om midden in de nacht nog allerlei benodigdheden te kunnen bestellen voor hun avondje uit of voor een avondje thuis ontspannen zonder dat ze naar de winkel zouden hoeven gaan. Het nachtelijke bezorgen bestaat vaak al in beperkte vorm, maar ik vind het leuk om van alles aan te kunnen bieden. Ik probeer naarmate het bedrijf langer bestaat meer producten en diensten aan te bieden en het natuurlijk voor jou voordeliger te maken.

Naast het bezorgen van boodschappen in de nacht vind ik het leuk om aan events mee te doen. Je kan ook contact met ons opnemen voor bijvoorbeeld je verjaardagsfeestje of kermisborrel. Je kan ons inhuren of uitsluitend een tank lachgas kopen.

Ik probeer alleen met mensen samen te werken die het ook daadwerkelijk leuk vinden om mensen een leuke nacht te bezorgen en ik probeer altijd alles netjes en tijdig te (laten) bezorgen. Mocht je toch ergens ontevreden over zijn of suggesties voor onze avondwinkel, neem dan contact met ons op via de contactpagina

Neem snel contact met ons op!

Sluit Menu
×
×

Winkelmand