De Nachtsuper

ZAKELIJK CONTACT

Dit is de pagina voor zakelijk contact met De Nachtsuper (B2B). Hiermee hopen we een aantal vragen al te kunnen beantwoorden, maar ook om je op weg te helpen met contact krijgen met De Nachtsuper via de juiste kanalen. Alles komt aan het bod: franchising, inkoop, groothandel, investeringen en meer. Voor de kortste klap, mail naar: maxwildoer@denachtsuper.nl met daarin je vraag/opmerking.

INKOOP

Wil jij contact met De Nachtsuper over inkoop? Wil jij voor ons inkopen of ben/heb/ken jij een groothandel waar De Nachtsuper goed/snel/goedkoop kan inkopen. Neem dan contact met ons op via: maxwildoer@denachtsuper.nl.

INVESTEREN

Bij De Nachtsuper zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste manieren om te groeien. Heb je interesse om in ons te investeren of wil je graag meer informatie over onze plannen, dan wel kijken naar hoe we samen De Nachtsuper uit kunnen breiden? Neem dan contact op met: maxwildoer@denachtsuper.nl. Het is natuurlijk de bedoeling dat beide partijen er beter van worden.

FRANCHISING

Heb je zin om je eigen baas te zijn, maar niet om de backoffice te regelen? Wil je bij een gevestigde naam horen en genieten van gezamenlijk inkoopvoordeel? De Nachtsuper regelt de marketing en meer. Daarnaast stomen we je klaar om je eigen personeel in te zetten en hoe jij het meeste kan halen uit je eigen Nachtsuper. Uiteraard heb je al eigen geld nodig om in te kunnen stappen en moet je oud genoeg zijn om een SVH cursus te volgen en voltooien, daarnaast is een bestelauto en rijbewijs handig (tenzij je de bezorgingen uit handen geeft). Bij een tekort aan bezorgers, helpen wij je ook om zo snel mogelijk extra bezorgers te krijgen en gebruiken we zelfs bezorgers uit onze eigen bezorgerspoule. Heb je interesse? Neem dan contact op met: maxwildoer@denachtsuper.nl.

Scroll naar boven

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?